Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou het een beetje jammer vinden als Cillessen daarheen gaat'

Laatste update:

Kees Kwakman begrijpt wel dat Cillessen ergens eerste keeper wil worden en hij denkt dat de dertigjarige sluitpost nog wel enige tijd mee kan: "Hij kan misschien nog wel langer dan zes jaar mee. Hij moet nu gewoon gaan keepen. Hij heeft het daar geprobeerd, maar hij heeft een beetje de pech gehad dat Ter Stegen zich ook ongelooflijk goed heeft ontwikkeld en daar onomstreden is", analyseert de voormalige verdediger bij FOX Sports.

"Ik snap daarom wel dat hij weggaat. Barcelona heeft twee of drie jaar twee fantastische keepers gehad, dus die zullen iemand anders moeten zoeken", vervolgt Kwakman zijn verhaal. Cillessen werd vorig jaar nog in verband gebracht met een aantal Engelse clubs en bijvoorbeeld ook AS Roma. Op dit moment lijkt Benfica het meest concreet in de markt te zijn voor de doelman.

Kwakman hoopt echter niet dat Cillessen ervoor kiest om zijn loopbaan voort te zetten in de Liga NOS: "Benfica zou ik dan wel weer een beetje jammer vinden. Het is natuurlijk een geweldige club, maar wij willen hem wel wat vaker zien spelen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan Engeland of Duitsland." Barcelona wenst naar verluidt minstens twintig miljoen euro te incasseren voor het nog tot medio 2021 doorlopende contract van Cillessen.

Ben jij het eens met Kees Kwakman?

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
1
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties