Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou het heel knap vinden als Ajax erin slaagt deze jongen weg te kapen'

Laatste update:

"Ik zou het heel knap vinden als Ajax erin slaagt deze jongen weg te kapen. Na het Zuid-Amerikaans kampioenschap Onder-20 staan de grote Europese clubs in de rij", zo stelt Fühler in gesprek met De Telegraaf. De talentenspeurder acht Richarlison echt klaar voor de oversteek naar Europa en denkt dat hij zijn investering meer dan waard is. "Wat dat betreft, is hij veel verder dan David Neres, denk ik. Neres is ook een goede voetballer, maar heeft even tijd nodig en wordt rustig gebracht. Richarlison is nu al een garantie voor goals." Richarlison kan in Amsterdam tot medio 2022 tekenen

Fühler vergelijkt Richarlison met Jürgen Locadia, daar de Braziliaan aanvankelijk ook in de spits speelde. Hij denkt dan ook dat de Braziliaan later in zijn carrière een echte nummer negen zal worden. "De dreiging die je bij Locadia ziet, dat heel doelgerichte, heeft Richarlison ook. Hij komt vaak voor de goal en is daar dodelijk. Het zou echt mooi zijn voor het Nederlands voetbal als hij naar de Eredivisie komt."

De onderhandelingen tussen directeur spelersbeleid Marc Overmars en Fluminense over het twintigjarige talent zouden zich inmiddels al in een vergevorderd stadium bevinden. Als Ajax daadwerkelijk twaalf miljoen euro neerlegt voor de rappe vleugelaanvaller, wordt hij na Hakim Ziyech en David Neres de derde aanwinst boven de tien miljoen euro in een jaar tijd. Richarlison staat nog tot medio 2020 onder contract in Rio de Janeiro.

Denk jij dat Richarlison naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties