Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou het liefst coach van Barcelona zijn, maar dat gaat niet meer lukken'

Laatste update:

Everse maakt zich op voor een jaar in de Jupiler League, want handhaving in de Eredivisie lijkt er niet meer in te zitten. "Ook als we elke week een punt inlopen duurt de competitie voor ons net iets te kort", zegt een realistische Everse met gevoel voor humor. "En zelfs als FC Twente in zo'n rap tempo als nu elke keer drie punten in mindering krijgt, hebben we nog een wedstrijd of dertig nodig."

Hij vindt het niet erg dat hij volgend seizoen niet meer op het hoogste niveau werkzaam is: Everse wijst erop dat hij ook bij de amateurs altijd met veel plezier heeft gewerkt. "Misschien is dat amateuristisch gedacht als betaaldvoetbaltrainer, maar ik vind voetbal zó leuk, dat het niveau mij niet veel uitmaakt", zegt hij tegenover de NOS. "En natuurlijk zou ik het liefst trainer van Barcelona zijn, maar dat gaat denk ik niet meer lukken."

Jan Everse is een goede coach voor FC Dordrecht

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
13
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties