Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou het toejuichen als Messi naar Chelsea komt'

Laatste update:

De middenvelder en aanvaller, die maar een paar weken verschillen in leeftijd, konden het op en naast het veld goed met elkaar vinden bij Barcelona. Afgelopen zomer koos Fàbregas er echter voor terug te gaan naar Londen, om voor Chelsea te gaan spelen. In een interview met Radio Marcia kreeg de Spanjaard de vraag voorgelegd, of hij het mooi zou vinden met Messi samen te spelen in dienst van zijn huidige club.

Fàbregas reageerde enthousiast. "Dat zou ik graag zien! Waarom niet? Ik zou het toejuichen als Messi naar Chelsea zou komen. Daar zou ik een groot voorstander van zijn. Maar ik denk ook dat Messi het als echte Barcelona-man verdient om tot zijn pensioen daar te blijven, voor alles wat hij voor de club heeft gedaan. Hij is een legende, één die de geschiedenis van de club heeft veranderd", klinkt het lovend bij Fàbregas. "Maar als zijn vriend en ex-teamgenoot zou ik Leo natuurlijk weer heel graag aan mijn zijde willen hebben."

"Dit seizoen bestaat Barcelona uit Messi en tien anderen. Hij heeft zijn team alweer zo vaak gered, op verschillende momenten", vindt Fàbregas. Andersom denkt de middenvelder overigens dat zijn trainer, José Mourinho, ook best voor de groep zou kunnen staan voor Messi en diens teamgenoten in Camp Nou. Gezien zijn arbeidsverleden bij Real Madrid lijkt dat misschien ondenkbaar, maar Mourinho werkte vroeger met Bobby Robson en Louis van Gaal bij Barcelona en zette daar zijn eerste stappen.

"Barcelona heeft een stijl die Mourinho past en die hij perfect begrijpt. Chelsea speelt een vergelijkbaar spelletje. Misschien doen we het in een ander systeem, maar de filosofie is wél vergelijkbaar", vindt Fàbregas. "Mourinho past zich aan, aan de spelers die hij heeft. Dat maakt hem zo geweldig als trainer, hij past zich aan en kan zijn teams in allerlei verschillende speelstijlen laten spelen. Dat is een intelligente manier van coaching."

Welk scenario acht jij waarschijnlijker?

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
17
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties