Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou één van die twee van Tottenham hebben overgenomen, niet Eriksen'

Laatste update:

Bergomi zoekt naar oorzaken voor de reserverol van Eriksen in Milaan. "Het spelsysteem heeft behoorlijk veel impact op hem", concludeert de clubicoon in gesprek met Radio Nerazzurra. "Maar verandering van dat systeem is niet mogelijk, want de spitsen (Romelu Lukaku en Lautaro Martínez, red.) renderen optimaal in dit systeem. Daarnaast is Eriksen maar ten dele een leider. Hij moet het gevoel krijgen erbij te horen, anders loopt hij tegen moeilijkheden aan."

Conte: 'Eerst prijzen winnen voordat we ze met de wereldtop kunnen vergelijken'

In de optiek van Bergomi, tussen 1980 en 1999 actief voor Inter, is met Eriksen niet de juiste keuze gemaakt door de leiding van zijn voormalig werkgever. "Ik zou Heung-min Son of Harry Kane naar Inter hebben gehaald, niet Eriksen. Met name Son zou echt een aanwinst zijn geweest." Bergomi had in zijn tijd als speler ook te maken met aanwinsten uit het buitenland. Eén van de meest spectaculaire aankopen was Dennis Bergkamp, die in 1993 werd overgenomen van Ajax.

"De clubleiding vroeg aan mij of ik hem wilde helpen te settelen in zijn nieuwe omgeving", blikt Bergomi terug op de komst van de Nederlandse aanvaller. "Ik ging op stap met hem en zijn vrouw en hielp ze met de Italiaanse taal. Zijn vrouw was een goede leerling, alleen Bergkamp kreeg de taal niet onder de knie." Om vervolgens de aandacht weer te verleggen naar de situatie omtrent Eriksen. "Ik zal het meest gelukkig zijn met een fitte Eriksen. Bij Inter zei men dat het een buitenkansje was op de transfermarkt, maar wilde Conte hem wel echt hebben? We zullen het waarschijnlijk nooit weten."

Ben jij het eens met Giuseppe Bergomi over Christian Eriksen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties