Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou niet zoals Messi willen zijn, ik speel liever een schaduwrol'

Laatste update:

De 36-voudig international (vier doelpunten) heeft bij los Albicelestes lang niet altijd een basisplaats, maar beseft dat spelers zoals Messi een streepje voor hebben en schikt zich dan ook in zijn reserverol: "Maar ik zou niet zoals Messi willen zijn. Ik blijf liever in de schaduw. Het leven is niet gemakkelijk wanneer iedereen je steeds maar weer herkent", zegt Lavezzi in Marca. Toen de contractspeler van Paris Saint-Germain net voor Napoli speelde, werd hij nog vaak vergeleken met Diego Maradona.

Tijdens een met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Udinese zongen de fans van Napoli zelfs dat El Pocho beter was dan de man die i Partenopei onder meer twee landstitels, de beker en de UEFA Cup bezorgde. Tegenwoordig wordt Messi meer gezien als de opvolger of verbeterde versie van Maradona. "Ik zag al gauw hoe goed hij kon worden. Ik zie hem nu niet als de beste ter wereld, maar meer als een vriend", aldus Lavezzi.

Denk jij dat Ezequiel Lavezzi deze maand bij PSG vertrekt?

Meer nieuws

Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
1
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties