Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou Sneijder net voor de verdediging laten spelen'

Laatste update:

De Kromme heeft gehoord dat Van Gaal wil dat Sneijder tien, vijftien meter meer naar achteren gaat spelen, maar weet dat de Utrechter geen speler is die gaat afwachten. "Sneijder heeft zijn hele leven al dat hij óf zelf wil schieten óf een steekpass wil geven. Hij wil iets beslissends doen", zegt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

Om te voorkomen dat Sneijder te ver naar voren gaat spelen, zou Van Hanegem de spelmaker weghalen van de nummer 10-positie. "Ik zou Sneijder in dit Oranje dan helemaal terughalen, tot net voor de verdediging. Daar komt ie ook veel aan de bal en kan hij de opbouw van achteruit zelf regelen, zeg maar in een rol à la Pirlo. Alleen kan hij daarvandaan niet scoren, nee."

Volgens Van Hanegem zou het terughalen van Sneijder ook goed zijn voor Nigel de Jong, die in de ogen van de voormalig international ooit een box-to-box-middenvelder was, maar zichzelf heeft wijsgemaakt dat hij alleen maar moest gaan controleren. Volgens Van Hanegem kan De Jong echter veel meer. Nederland oefent woensdagavond tegen Wales, het laatste oefenduel voor het WK.

-
Ben je het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties