Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou willen dat MSN iedere minuut van het seizoen zou kunnen spelen'

Laatste update:

"Ik zou willen dat Messi, Suárez en Neymar iedere minuut van het seizoen zouden kunnen spelen, maar dat is nou eenmaal niet mogelijk. MSN moet genoeg rust krijgen, kijkend naar het aantal wedstrijden dat ze spelen en de reizen die ze moeten maken. Daar heb ik het soms met ze over", zei Luis Enrique dinsdag op de persconferentie.

Wanneer één van de steraanvallers rust krijgt, wordt Paco Alcácer opgetrommeld. De spits werd deze zomer voor dertig miljoen euro overgenomen van Valencia en fungeert als stand-in van MSN. "Alcácer heeft nu twee wedstrijden gespeeld. In zijn eerste wedstrijd speelde hij zwak en creeerde hij geen kansen. In zijn tweede duel scoorde hij, al was het misschien wel in buitenspelpositie", aldus een kritische trainer, die verder tevreden is over de eerste weken van Alcácer bij Barcelona. "Hij doet het prima."

Hoe denk jij dat Barcelona - Atlético Madrid eindigt?

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
0
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties