Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou zeggen: Valentijn, ga lekker door, houd ons scherp'

Laatste update:

De voormalig speler en voorzitter van Ajax stelt in gesprek met Ajax Showtime dat een kritische houding altijd mag. "Zijn kop ligt op het hakblok. Hij neemt de beslissingen, werkt iedere dag met de spelers, wordt geïnformeerd over jeugdspelers, laat ze meetrainen, moet ze beoordelen en moet moeilijke beslissingen nemen. Zo gaat het in de voetballerij. Het succes is het succes van Ten Hag en van niemand anders."

Meer: ‘Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...’ | Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Donny van de Beek: 'Wat je vooraf al dacht: Ajax moest het spel maken'

"In zijn kielzog faciliteren de directie en velen binnen Ajax dat Ten Hag honderd procent kan functioneren zoals hij doet. Hij maakt de beslissing over wie speelt en wie niet. De laatste twee tot vijf procent is alleen in handen van Ten Hag en niemand anders", aldus Been jr., die zelf ook veel kritiek kreeg. Zo kreeg hij van de voorloper van Veronica Inside regelmatig de wind van voren.

"Bij het programma van Johan Derksen raaskalden ze maar wat, zonder geïnformeerd te zijn. Ik neem het niet serieus, het is amusement. Ik denk dat Ten Hag ook denkt: waar praten ze over?" Dat Mike Verweij en Valentijn Driessen namens De Telegraaf, mediapartner van Ajax, ook kritisch zijn, vindt Been jr. te billijken. "Ik heb ze hoog zitten. Zij mogen, en moeten ook als Ajax-partner, kritisch kijken. Op het moment dat er geen kritiek is, dreigt het gevaar om in te slapen."

"Dat we denken dat het vanzelf gaat. En niets is dodelijker dan je veilig wanen, dan ben je kwetsbaar. Ik zou zeggen: Valentijn, ga lekker door, houd ons scherp en zet elke dag je hak in het zand", aldus Been jr., die benadrukt dat je nooit honderd procent zeker kan weten dat journalisten de waarheid spreken. "In de journalistiek is het altijd de vraag of ze wel of geen bronnen hebben. Dat maken ze nooit bekend."

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
14
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
1
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
2
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
16
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
11
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties