Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik zou zelfs naar Bagdad of Pakistan gaan, alleen maar om weer te voetballen'

Laatste update:

De 34-jarige Ivoriaan verloor bijna al zijn geld, heeft zijn drie kinderen sinds juni niet meer gezien, wast zijn kleren met de hand omdat hij zich geen wasmachine kan veroorloven, verloor zijn opa en zijn broer, vervoert zich met zijn laatste spaargeld met het openbaar vervoer en dreigt zijn huis in het Londense Enfield te verliezen aan zijn ex. Eboué zegt zich 'alleen' en 'verlaten' te voelen en hoopt daarom op een nieuw avontuur als profvoetballer. In 2016 stond Eboué voor het laatst onder contract bij Sunderland.

"Het enige dat ik wil, is terugkeren in het profvoetbal. Ik denk dat ik daar nog steeds de kwaliteiten voor heb", zegt Eboué. Galatasaray en Arsenal zouden ook bezig zijn geweest om hem een baan aan te bieden in de jeugdopleiding. "Ik zou zelfs naar Bagdad of Pakistan gaan, alleen maar om weer te voetballen. Het maakt me niet uit waar dat zal zijn. Ik leef met mijn koffers ingepakt, omdat er een moment kan komen dat ik mijn huis uitgegooid word."

"Tegenwoordig heb ik niemand meer aan mijn zijde, ik voel me verlaten. Ik was altijd heel goed met mijn kinderen en mijn familie, maar nu heb ik helemaal niemand meer", vervolgt de Ivoriaan. "Als ik mijn professionele voetbalvrienden zag spelen op televisie, was ik blij voor ze. Maar diep van binnen moest ik huilen. Ik was verlaten en had niemand die dicht bij me stond. Het enige wat ik wilde, was terugkeren in de voetballerij."

Zie jij Emmanuel Eboué terugkeren als profvoetballer?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
4
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties