Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Immanuel Pherai een van tien verschillende doelpuntmakers bij Dortmund

Laatste update:

Borussia Dortmund begon de voorbereiding op het nieuwe seizoen woensdag met een wedstrijd tegen Rheindorf Altach en won met 0-6. Bij een 0-2 stand miste Pherai toen een enorme kans voor open doel, maar in het stadion van diezelfde club was hij zondag wel trefzeker. De in Amsterdam geboren, negentienjarige middenvelder werd bij de tweede paal bediend door Axel Witsel en scoorde van dichtbij. Met zijn doelpunt bepaalde hij de ruststand op 1-4. De eerste twee treffers kwamen van Giovanni Reyna, waarna Christoph Monschein iets terugdeed en Raphaël Guerreiro de 1-3 voor zijn rekening nam.

In het tweede bedrijf verscheen Borussia Dortmund met een gehel nieuw elftal ten tonele, terwijl Austria Wien tien wissels doorvoerde. Een van de nieuwkomers bij de Duitsers was de veelbesproken Jadon Sancho, die begin deze week zijn contract verlengde ondanks interesse van Manchester United. Kort na zijn rentree maakte Sancho er 1-5 van. Aleksandar Jukic scoorde nog namens Austria Wien, maar daarna voerden Emre Can, Marius Wolf, Thorgan Hazard, Jude Bellingham, Taylan Duman en Nico Schulz de score op naar 2-11.

Vier dagen na een ongelooflijke misser (beelden ?) maakt Immanuel Pherai zijn éérste doelpunt voor Borussia Dortmund. Kijk hoe trots Axel Witsel is ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 16 augustus 2020

-

Meer nieuws

Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
3
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties