Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'

Laatste update:

Ibrahim Afellay zag donderdag een bizar goed PSV, maar licht één uitblinker uit. "Boscagli slaat hier gewoon meerdere spelers over met een pass van achteruit, waardoor PSV erdoorheen kan spelen", aldus de analist aan de hand van wedstrijdbeelden.

Meer: Jans waarschuwt PSV over transfertarget: ‘Moet veel meer doen buiten het veld’

Daarna komt een ander fragment aan bod, waarin Boscagli wederom sterk handelt. "Hier zet Heerenveen goed druk", ziet Afellay. "Nunnely gokt dat hij (Boscagli, red.) de bal naar de buitenkant speelt. Met deze pass speelt hij gewoon zeven spelers weg."

"Dit soort passes geeft een gemiddelde centrale verdediger niet. Boscagli is wel iemand die PSV daarmee dit seizoen een extra wapen heeft opgeleverd. Wel knap van die jongen, die natuurlijk zijn kruisband afscheurde, maar daarna alleen maar sterker is teruggekomen. Hij is voor PSV een hele belangrijke schakel", besluit Afellay.

"Ik heb wel het gevoel dat we een beetje onderschatten hoe goed hij (Bosz, red.) is", begint Van der Vaart daarna zijn lofrede. "Het is sowieso een trainer naar mijn hart, die eigenlijk zegt 'ik wil geen kampioen worden, maar ik wil de mensen vermaken'. Ik hou daarvan."

"Mensen zeggen altijd dat het om prijzen gaat, maar hij heeft nu een prijs mét mooi voetbal. In Nederland krijgt hij heel vaak kritiek, dat ik dacht: daar ben ik het niet helemaal mee eens."

"Hij wordt waarschijnlijk gewoon bijna ongeslagen kampioen", vervolgt Van der Vaart. "Dat is toch een waanzinnige trainer, die zet echt iets neer bij PSV. Heerenveen is echt geen misselijke ploeg, maar als je zelf zo sterk bent aan de bal kunnen dit soort dingen gebeuren."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
19
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
5
Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
14
Sergio Ramos voert serieuze gesprekken en lijkt deze zomer stap te maken
4
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties