Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Immers: 'Ik had wel even een traantje in mijn oog na de wedstrijd'

Laatste update:

"Ik baal heel erg van deze wedstrijd. Alle mensen die ADO een warm hart toedragen zullen dat doen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt eigenlijk, het zijn zure dingen. Zeker de manier waarop, we maken drie of vier persoonlijke fouten waardoor we doelpunten tegen krijgen. Dan houdt het al heel snel op. Dan probeer je de schade nog beperkt te houden, maar het viel niet op de juiste plek", zegt Immers voor de camera van ADO TV.

"Ik had wel even een traantje in mijn oog na de wedstrijd, want dit zijn harde tikken", vervolgt de 32-jarige middenvelder. "Afgelopen drie jaar hebben we gelijkgespeeld tegen PSV. Vooraf calculeer je in dat je van dit PSV kunt verliezen, dat je er met 1-2 of 0-2 vanaf gaat. Maar 0-7 is extra pijnlijk natuurlijk. Aan de andere kant, je verliest van PSV en niet van een directe concurrent. Deze wedstrijd moeten we heel snel vergeten, wegstoppen met zijn allen en nooit meer aan denken."

"Het is ongelooflijk. In de anderhalf jaar dat ik terug ben, heb ik drie, vier keer meegemaakt dat het uitverkocht is. En steeds als dat gebeurt, krijgen we een tik op de neus. Ik moet zeggen: ik heb een hoop meegemaakt en ik ga dit verwerken. Ik ga zeker twee dagen in de spiegel kijken en mezelf een paar tikken op mijn kin geven", besluit Immers. ADO Den Haag vervolgt de competitie volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

-
Gaat ADO Den Haag zich herpakken in de wedstrijd tegen Vitesse?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties