Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Immers toont meteen zijn waarde bij debuut voor Cardiff City

Laatste update:

De wedstrijd in Wales werd zaterdag halverwege de eerste helft opengebroken door Anthony Pilkington. Op slag van rust bracht Joe Newell de bezoekers terug tot 1-1 en vroeg in de tweede helft kwam Rotherham United zelf aan de leiding, toen Pilkington de bal ongewild voorbij zijn eigen doelman werkte. Toen er bijna een uur op de klok stond haalde trainer Slade aanvaller Mason eraf en maakte Immers zijn debuut.

Bij de eerste de beste aanval was Immers met een voorassist betrokken bij de 2-2. Via hem kwam de bal bij Stuart O'Keefe en die bediende Pilkington. De middenvelder maakte zijn derde van de dag en de tweede in het goede doel: hij redde zo een punt. Zes minuten voor het einde kwam Cardiff City met een man minder te staan toen Lee Peltier zijn tweede geel kreeg, maar de Welshmen hielden stand.

Over een week neemt Cardiff City het buitenshuis op tegen Huddersfield Town. Immers zal dan hopen op een nieuwe kans op het middenveld. Door het punt dat zijn club pakte blijft Cardiff City negende staan in de Championship. Rotherham United kruipt onderin een punt bij Bristol City vandaan, want de concurrent verloor van Leeds United.

-
Denk je dat Lex Immers belangrijk zal zijn voor Cardiff City in de komende maanden?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties