Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Immers zit met vooroordelen: 'Vooral als gevolg van mijn afkomst'

Laatste update:

Immers zegt te genieten van het kijken van een serie of een stukje rijden met zijn auto. Ontspannen en tot rust komen zijn voor hem zeer belangrijk. "Dat heb ik nu eenmaal nodig om daarna optimaal te kunnen presteren. Een aanbod om nog even bij iemand langs te gaan of iets buiten de deur te doen sla ik vaak af", legt hij uit.

De ex-speler van ADO Den Haag zegt overal te maken te hebben gehad met vooroordelen. Dat begon al bij de amateurs van DSO in Zoetermeer en was later ook het geval bij Feyenoord. "Voordat John Goossens en ik ploeggenoten werden, zag hij mij als een of andere mafkees met een grote bek. Zomaar twee voorbeelden van vooroordelen waarmee ik regelmatig te maken krijg, vooral als gevolg van mijn afkomst."

Lex Immers zou nog een stap hogerop kunnen dan Feyenoord

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties