Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In april meedoen in Europa was voor Marc, Dennis en mij vanzelfsprekend'

Laatste update:

"Dit is ook de insteek geweest van de hervormingen van zes à zeven jaar geleden: met Ajax Europees weer aanhaken", schrijft de oud-international in zijn column voor De Telegraaf. "Marc Overmars (technisch directeur, red.) zegt wel eens dat we die lat weer moeten aantikken. We hebben te lang tegen de kwartfinale aangehikt. Ik omschrijf het liever zo: we moeten een keer die drempel over. Dat hebben we met het bereiken van de halve finale nu gedaan. Met fantastisch spel in de thuiswedstrijd en een geweldig gevecht in de zware uitwedstrijd tegen Schalke hebben we iets moois bereikt."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Woensdagavond krijgt Ajax bezoek van Lyon, volgende week donderdag gaat de ploeg van trainer Peter Bosz op bezoek in Frankrijk. "Iets moois is nog geen prijs. Het seizoen is ook nog niet gemaakt", aldus Van der Sar. "Voor halve finales worden geen medailles uitgereikt. Maar het is wel al schitterend dat supporters van Ajax weer trots op onze Europese prestaties zijn. Het is ook een wisselwerking tussen spelers en supporters. De spelers leveren de prestaties, de supporters steunen met een propvolle ArenA elke keer de spelers."

In de jaren negentig kende Ajax Europees grote successen. Daarna gleed de club af en is het intussen twintig jaar geleden dat Ajax voor het laatst een halve finale in Europa haalde. "In april nog meedoen in Europa was voor Marc (Overmars), Dennis (Bergkamp) en mij als speler vanzelfsprekend in onze Ajax-tijd. Daarna maakten we dat ook mee bij de buitenlandse clubs waar we speelden. Maar voor de meeste supporters is het te lang geleden."

-
Haalt Ajax de finale van de Europa League?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties