Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In dat opzicht kan Ajax een voorbeeld nemen aan het spel van Feyenoord'

Laatste update:

"Wat er wel anders moet, is de mindset", benadrukt Maduro in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Nee, het moet niet gaan over individuen. Ajax moet de focus leggen op samenwerken. Samen aanvallen, samen verdedigen. Op dit moment zie ik allemaal eilandjes, waardoor niemand kan en gaat uitblinken." De komende weken lijken dan ook cruciaal te worden. "Het is aan de spelers en de staf om te laten zien dat ze een eenheid zijn. Niks ik, ik, ik."

Meer: Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City

'Ajax denkt: wij zijn de Godenzonen, een beetje erg arrogant' | Meepraten

Maduro neemt Feyenoord als voorbeeld. De Rotterdammers kenden een valse start van het seizoen, met het opstappen van Jaap Stam als gevolg. Enkele maanden later lijkt het elftal helemaal te zijn opgeleefd. "Advocaat heeft er bij Feyenoord voor gezorgd dat iedereen voor elkaar werkt en dat stralen ze ook uit. Daarom winnen ze ook zoveel wedstrijden. Dat teamgevoel moet bij Ajax terugkomen, dus ja in dat opzicht kunnen ze wel een voorbeeld nemen aan het spel van Feyenoord."

Frank Rijkaard omschrijft het bekerduel van Ajax met FC Utrecht van woensdagavond als 'heel belangrijk'. "AZ zit nu in een flow en Ajax heeft een minder moment en het gaat erom hoe je daar uitkomt", verklaart de oud-speler in een onderhoud met FOX Sports. "Als Ajax zo snel mogelijk de koppen bij elkaar steekt, weer als eenheid acteert en punten gaat pakken, dan zal de titelstrijd open blijven. Als Ajax dat in de volgende wedstrijd al voor elkaar weet te krijgen, dan ziet het er alweer wat zonniger uit."

KNVB Beker
FC Utrecht
2 - 0
Ajax
Zie jij Ajax dit seizoen weer kampioen worden?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
52
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties