Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In de Jupiler League maak ik minstens achttien goals, dat weet ik zeker'

Laatste update:

Platje speelde in het verleden voor FC Volendam, NEC en VVV-Venlo. Na avonturen in het buitenland wacht hij nu vooral op een goede aanbieding in Nederland. "Clubs kijken uiteindelijk toch naar statistieken. In het buitenland zijn die misschien niet best, maar hier in Nederland wel. Ik hoop op een club die laag speelt in de Eredivisie, of hoog in de Jupiler League", aldus Platje tegenover Voetbal International.

De 28-jarige Platje was in het seizoen 2014/15 voor het laatst in Nederland actief en maakte toen vijftien doelpunten namens VVV. Zelfvertrouwen heeft de cultspits genoeg: "Ik begrijp ook wel dat ik me in Nederland opnieuw moet bewijzen. Maar in de Jupiler League maak ik minstens achttien goals. Dat weet ik zeker."

Vorige maand gaf Platje ook al aan op zoek te zijn naar een werkgever. "Als er wat moois komt in het buitenland, sta ik daar natuurlijk ook wel voor open. Als heel het plaatje klopt, neem ik mijn familie gewoon mee", zei hij in gesprek met VICE Sports. "Als het een minder prettig land is, maar het contract heel erg goed is, dan ga ik gewoon alleen. Dat zeg ik ook gewoon eerlijk. Zo denken alle voetballers, daar ga ik niet over liegen."

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
15
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
21
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
32
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties