Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In de tijd met Wijnaldum en Depay hadden we vaak ruzie op de training'

Laatste update:

"Ja, omdat ik bang ben dat mensen mij niet begrijpen. Hoe komt het over als jij er weer over schrijft? Dan krijg ik weer veel negatieve reacties. Ik heb er alleen maar mee willen aangeven dat die één of twee procent minder focus het verschil kunnen maken. Vorig seizoen hadden we dat probleem tegen kleine clubs ook al", reageert hij.

Locadia geeft aan dat hij alleen maar eerlijk wilde zijn, om op die manier uit te leggen waardoor PSV zo'n wedstrijd kon spelen: "De volgende keer is het misschien beter om dat niet meer zo te doen." De Eindhovenaren kregen weinig tijd om de teleurstelling te verwerken, aangezien er een paar dagen later alweer een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg op het programma stond.

In Duitsland vielen vervolgens harde woorden binnen de selectie: "Dan komen er dingen boven. Een van die dingen, die veel jongens tegenstaat, is de manier waarop we tot nu toe de trainingen benaderden. In de periode met Gini en Memmy (Georginio Wijnaldum en Memphis Depay, red.) hadden we vaak ruzie en was het soms bijna vechten. Tackles, sprints; alles op het scherp van de snede. Dat heb ik gemist. In Augsburg is er een knop omgegaan."

Zie jij PSV voor het aankomende seizoen als een kandidaat voor de landstitel?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
38
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties