Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In de toekomst zou ik graag bij Ajax willen terugkeren'

Laatste update:

Thomas Verhaar (28), rechtsbuiten van Sparta Rotterdam
Maakte 24 goals en gaf 16 assists in 33 wedstrijden

"Mijn succes dit seizoen is mede te danken aan het feit dat ik word ingezet op de manier waarop ik zelf vind dat ik het gevaarlijkst ben. Ik krijg redelijk veel vrijheid als rechtsbuiten om in de buurt van de goal op te duiken. Ik verwacht dat we volgend jaar lekker meegaan doen in de Eredivisie. Zoals het er nu uitziet blijf ik gewoon bij Sparta, maar je weet in het betaald voetbal nooit hoe het gaat. Als er een nieuwe situatie ontstaat, zien we dat dan wel weer. Ik voel me vanavond niet favoriet voor de prijs."

Leon de Kogel (24), centrumspits van Go Ahead Eagles
Maakte 24 goals en gaf 5 assists in 34 wedstrijden

"Het gaat nu wel weer lekker. Het team en ik begonnen heel goed aan het seizoen, maar daarna ging het een periode minder. De laatste paar wedstrijden gaat het weer de goede kant op en voor mezelf draai ik een topseizoen. Sinds de komst van de nieuwe trainer Hans de Koning zijn we tien wedstrijden ongeslagen en dus maken we ook zeker een kans in de nacompetitie. Tegen VVV wordt het fifty-fifty. Zij zijn dit seizoen heel sterk met een aantal erg goede spelers, maar die hebben wij ook. Iedere voetballer wil het hoogst haalbare, maar ik heb het nu goed naar mijn zin bij Go Ahead Eagles. Of ik mijn laatste contractjaar uitdien ligt aan meerdere factoren. Het hoofdstuk Utrecht is in elk geval wel een beetje afgesloten. Ik denk niet dat terugkeren er nog in gaat zitten. Op de prijs maak ik wel een kans, waarom niet?"

Tarik Tissoudali (23), linksbuiten van SC Telstar
Maakte 19 goals en gaf 9 assists in 36 wedstrijden

"Ik kijk zeer positief terug op dit seizoen, ik heb goede stappen gemaakt. Mijn rendement is veel beter dan in mijn eerste jaar. Ik heb nu meer vertrouwen en lef, iets wat ik veel minder had als nieuwe speler. Ik zit nu beter in mijn vel en dat is een groot verschil. Het is jammer dat we de play-offs niet gehaald hebben, maar dat ligt aan onszelf. Wij hebben het verprutst. Met de interesse van de verschillende clubs ga ik rustig om, maar ik word er wel een beetje zenuwachtig van. Een nieuwe club in Nederland is het meest logisch, hoewel ik het buitenland niet op voorhand afwijs. Griekenland en Turkije zijn trouwens geen landen waar ik aan denk, dat zijn geen competities waar ik van droom. Voor de Gouden Stier zie ik mezelf niet als de grote favoriet. Ik denk dat een speler uit het kampioensteam voordeel heeft."

Ricardo Kip (24), centrale middenvelder van Almere City FC
Maakte 16 goals en gaf 6 assists in 34 wedstrijden

"In de eerste seizoenshelft maakte ik maar twee goals, dus met de zestien waar de teller nu op staat ben ik als middenvelder zeer tevreden. Ze vliegen er na de winterstop heel makkelijk in, misschien is mijn eerste aanname nu wat beter. De 4-1 tegen FC Emmen gisteren kon bijna niet beter, heerlijk! De wedstrijden tegen Emmen hebben vaak veel goals en wij zitten in een goeie flow, maar je weet hoe het gaat in de Jupiler League; het kan vrijdag ook zomaar 3-0 of 4-0 worden. We gaan die wedstrijd gewoon spelen of het een normale wedstrijd is die je moet winnen. Ik loop uit mijn contract en wil in elk geval naar de Eredivisie; met of zonder Almere City. Als we deze flow vasthouden maken we een hele goede kans! In de toekomst zou ik graag bij Ajax terug willen keren."

Paco van Moorsel (26), aanvallende middenvelder van Sparta Rotterdam
Maakte 12 goals en gaf 11 assists in 35 wedstrijden

"Het was een prachtig seizoen bij Sparta. Ik heb een mooie periode gehad bij FC Den Bosch en heb toen een stap omhoog gemaakt naar FC Groningen, maar dat is allemaal wat anders gelopen. Vorig jaar lag ik er bij NEC lang uit met een blessure, dan is dit wel lekker. Ik heb het goed naar mijn zin en voel me op mijn plek. Het team draait en ik heb daar een goede rol in. We gaan nu naar de Eredivisie en daar ligt weer een mooie uitdaging. Ik hoop komend jaar in de Eredivisie te laten zien dat het bij een mooie club als FC Groningen wel had gekund. Dit jaar zijn Thomas en ik zijn allebei heel belangrijk geweest, maar hij heeft wat betere cijfers, dus hij maakt vandaag misschien wat meer kans."

Thomas Verhaar werd terecht uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Jupiler League

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties