Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aankondiging Real Madrid lijkt kwestie van tijd

Laatste update:

Het aanstaande vertrek van Jürgen Klopp bij Borussia Dortmund komt de Engelse sensatiepers goed uit. De Duitser zal de komende weken garant staan voor genoeg voer tot speculatie, zo bleek al meteen nadat hij zijn afscheid aankondigde. Manchester City is echter geen optie: Manuel Pellegrini krijgt, in tegenstelling tot berichten die anders beweren, nog een jaar de kans om aan zijn elftal te kneden. (Sky Sports)

Valencia lijkt zich neer te leggen bij een vertrek van José Luis Gayà naar Real Madrid. Hoewel de negentienjarige linksback al enige tijd in de belangstelling staat van Real, deden los Che hem nog wel een nieuwe aanbieding. Dat voorstel is echter ingetrokken; het was de bedoeling dat de gelimiteerde transfersom omhoog zou worden geschroefd van achttien naar veertig miljoen euro en dat ziet Gayà niet zitten. (SuperDeporte)

Stoke City wil zich wederom versterken met een jeugdexponent van Barcelona. Na Marc Muniesa en Bojan Krkic is het nu de beurt aan Moha El Ouriachi, die zijn debuut in de hoofdmacht nog moet maken. De negentienjarige vleugelaanvaller maakt sinds 2010 onderdeel uit van de befaamde Barça-cantera, maar verwacht niet dat hij ooit in aanmerking komt voor een serieuze kans bij het eerste elftal. Hij staat dan ook open voor een vertrek. (Sport)

Matteo Darmian blijft ook komende zomer bij Torino, zo verzekert sportief directeur Gianluca Petrachi. De rechtsback wordt al tijden in verband gebracht met grotere clubs, maar vooralsnog is een vertrek niet aan de orde. De Italiaans international beschikt namelijk over een doorlopend contract. "We hebben geen aanbiedingen gehad. Hij blijft bij ons, tenzij hij zelf aangeeft weg te willen", aldus Petrachi. (La Stampa)

Heeft Real Madrid José Luis Gayà nodig?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties