Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Abidal moet knoop doorhakken over De Jong

Laatste update:

De komst van linksback Angeliño zou Luuk de Jong kunnen overhalen om bij PSV te blijven. De spits werd na het vertrek van Jetro Willems minder vaak in stelling gebracht dan voorheen. (Eindhovens Dagblad)

Als het aan directeur voetbalzaken José Segura ligt, wordt de komst van Frenkie de Jong een prioriteit na het afzeggen van Antoine Griezmann. Technisch secretaris Éric Abidal moet nu besluiten of hij het daarmee eens is. (Mundo Deportivo)

Rens van Eijden staat op het punt om een contract te ondertekenen bij FC Twente. De degradant hengelt al een tijd naar de routinier van AZ, die een aantal clubs heeft geweigerd. (RTV Oost)

AS Roma bereidt zich voor op een vertrek van Alisson en zoekt daarom naar een nieuwe doelman. Net als Arsenal hebben de Romeinen interesse in Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno, die 25 miljoen euro zou kosten. (Mediaset)

Juventus heeft meer ijzers in het vuur dan enkel Matthijs de Ligt. Als Daniele Rugani vertrekt, komen ook Jérôme Boateng, Diego Godín en Stefan Savic in beeld bij de regerend kampioen van Italië. (Sky Italia)

Zie je Frenkie de Jong deze zomer naar Barcelona gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
10
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties