Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Abramovich denkt al aan terughalen ex-coach

Laatste update:

De zoektocht naar een aanvalspartner voor Luis Suárez heeft Liverpool-manager Brendan Rodgers bij West Bromwich Albion gebracht. Liverpool denkt er namelijk over om in januari circa vijftien miljoen euro uit te trekken voor Shane Long, die bij zijn club nog een contract heeft tot medio 2015. Long, dit seizoen goed voor vijf competitietreffers, is zeer geïnteresseerd in de stap naar Anfield. (Daily Star)

Roman Abramovich lijkt bang te zijn dat Rafa Benítez het niet alleen afkan bij Chelsea. De opvolger van de ontslagen Roberto Di Matteo wacht nog op zijn eerste overwinning met the Blues en dat zint de Russische eigenaar maar niets. Abramovich schijnt nu te overwegen om Avram Grant terug te halen naar Stamford Bridge; de Israëliër, die in het seizoen 2007/08 trainer was van Chelsea, zou als adviseur van Benítez worden aangesteld. (Daily Mail)

Kurban Berdyev mag zich al elf jaar lang coach van Rubin Kazan noemen en daar komen waarschijnlijk nog heel wat jaren bij. Zijn contract, dat op 31 december afloopt, wordt namelijk zo goed als zeker verlengd. “Op 10 december gaan we praten en krijg ik te horen of de club met mij door wil. Wat mij betreft verlengen we de samenwerking. De tijd zal leren of dat mogelijk is”, verklaarde de zestigjarige oefenmeester. (RIA Novosti)

David Beckham keert over een maand terug in Europa, en om precies te zijn in Parijs. De middenvelder maakt het restant van het seizoen namelijk af in het shirt van Paris Saint-Germain. Becks wil Los Angeles Galaxy echter niet met lege handen achterlaten en heeft zich daarom opgeworpen als bemiddelaar tussen de Amerikaanse club en Kaká. De Braziliaanse spelmaker moet hem gaan opvolgen in Californië. (L’Equipe)

Harry Redknapp gaat zijn neefje een ontsnappingsroute bieden. Frank Lampard lijkt namelijk niet meer te hoeven rekenen op al te veel speeltijd bij Chelsea en de nieuwbakken coach van Queens Park Rangers denkt de ervaring van de 34-jarige international goed te kunnen gebruiken. Een andere optie voor Lamps is een vertrek naar het buitenland, maar vanwege de sterke band met zijn familie verkiest hij liever een langer verblijf in Engeland. (Daily Mirror)

Rafa Benítez sluit bovendien een langer verblijf bij Chelsea niet uit. Volgens hem heeft Lampard nog wel degelijk toekomst op Stamford Bridgen en datzelfde geldt voor Ashley Cole. “Ik kan niet zeggen wat er met de spelers gebeurt na de zomer, maar het zijn allebei belangrijke jongens voor de groep. Maar op dit moment is het lastig om daar iets zinnigs over te zeggen. Het enige dat we kunnen doen, is afwachten”, weet de Spanjaard. (The Guardian)

Shay Given heeft het helemaal gehad met Aston Villa. De 36-jarige sluitpost werd niet lang geleden nog beschouwd als beste keeper van de Premier League, maar moet inmiddels genoegen nemen met een reserveplek achter eerste keus Brad Guzan. Daar heeft Given geen zin meer in: na het EK in Polen en Oekraïne nam hij juist afscheid van de nationale ploeg van Ierland om zich te concentreren op zijn clubcarrière. (Daily Mail)

Is Avram Grant in staat om Chelsea te helpen?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
29
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
12
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties