Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Abramovich schrikt wakker na tirade van Hulk

Laatste update:

West Ham United mengt zich tussen twee grotere clubs in de strijd om Jack Butland. Liverpool en Manchester City hadden beiden al een transfersom in gedachten voor de enkelvoudig Engels international, die bij het bescheiden Birmingham City speelt. The Hammers zijn op hun beurt zoekende naar een opvolger van Jussi Jääsekeläinen, die eind dit seizoen 38 jaar wordt. (London Evening News)

Hoewel Hulk zijn excuses heeft aangeboden voor zijn woedende reactie na zijn wissel in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan, is Chelsea wakker geschrokken. De Braziliaanse aanvaller van Zenit Sint-Petersburg zei te willen vertrekken uit Rusland en de Londense club pikte die woorden direct op. Roman Abramovich is nu bovenmatig geïnteresseerd om de 26-jarige Hulk vanaf volgend jaar zomer te contracteren. (A Bola)

Het is vooral Adriano Galliani die aan het woord komt over Mario Balotelli, dus loont het de moeite om eens te luisteren naar Massimiliano Allegri. “Ik vind hem een belangrijke speler met buitengewone fysieke en technische kwaliteiten. Maar ik vind ook dat hij, gezien die kwaliteiten, al een paar jaar van zijn loopbaan vergooid heeft”, zegt Allegri wijselijk over de 22-jarige aanvaller van Manchester City. (Rai Due)

Van Eintracht Frankfurt naar AS Roma, het is nogal een overstap. Sebastian Jung maakt die wellicht, want i Giallorossi willen hem na dit seizoen naar Italië halen. De bedoeling is dat Eintracht akkoord gaat met een vergoeding van 2,5 miljoen euro voor de verhuur van Jung voor één jaar: bevalt de Duitser, dan mag Roma hem voor 4,5 miljoen euro definitief overnemen. (Focus)

We worden er hoorndol van, maar we nemen het toch maar mee: Manchester United zou Wesley Sneijder nu weer níet willen halen. Sir Alex Ferguson heeft zich één keer publiekelijk over de Nederlander uitgesproken en merkte toen op, dat hij Sneijders komst niet als noodzakelijk beschouwde. Het is al ruim een jaar geleden dat Ferguson het zei, maar hij denkt er nu nog precies hetzelfde over. (Daily Mirror)

Nasser Al-Khelaïfi spreekt tegen dat José Mourinho de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain wordt. “Het klopt niet; de media schrijven het wel, maar mij hoor je er niet over. Mourinho zit bij Real Madrid en wij hebben Carlo Ancelotti”, aldus de rijke voorzitter van de Fransen. Toch blijft het interessant te kijken wat er na dit seizoen gebeurt in het Parc des Princes. (Le Figaro)

Newcastle United hoeft niet te vrezen voor Danny Simpson vertrekt. De 25-jarige rechtsback is een vaste waarde achterin en beschikt over een aflopend contract, maar wil best langer blijven. “Het duurt nog een tijdje, maar ik hoop na de winter nog te mogen spelen in de Europa League. Ik geniet van iedere minuut die ik speel voor Newcastle”, zegt de Engelsman, die werd opgeleid bij Manchester United. (Sky Sports)

Manchester United en Wesley Sneijder is een ideale match

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
1
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties