Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan aast op twee Nederlandse verdedigers

Laatste update:

Als het aan Martin Jol ligt, keert René Meulensteen binnen afzienbare tijd terug in de Premier League. Jol wil zijn landgenoot namelijk naar Fulham halen. Meulensteen is geen onbekende in Engeland: jarenlang was hij de rechterhand van Sir Alex Ferguson bij Manchester United. Toen David Moyes het roer overnam, vertrok Meulensteen naar Anzhi Makhachkala. Daar werd hij, na het vertrek van Guus Hiddink, ontslagen. (Daily Star)

AC Milan stuurt dit seizoen regelmatig scouts naar wedstrijden van Ajax en Feyenoord. I Rossoneri hebben namelijk twee Nederlandse verdedigers op het oog: dat Bruno Martins Indi van Feyenoord wordt gevolgd wisten we al een tijdje, maar de belangstelling voor Ajax-back Ricardo van Rhijn is nieuw voor ons. Vermoedelijk zal er zondag een scout van Milan in Eindhoven aanwezig zijn voor het duel PSV-Ajax. (Mediaset)

Mikel Arteta vraagt zich af waarom Real Madrid heeft ingestemd met het vertrek van Mesut Özil. “Op Cristiano Ronaldo na was hij in technisch opzicht de beste voetballer van Real. En hij heeft ervaring”, zegt de middenvelder van Arsenal, die blij is met de komst van de spelbepaler. “Ik ben er echt van overtuigd dat hij in de komende jaren nog heel belangrijk gaat zijn voor deze club”, heeft de Spanjaard zich laten ontvallen. (RMC)

Juventus speelt al sinds het seizoen 2003/04 in shirts van Nike, maar daar komt mogelijk verandering in. Het contract met de Amerikaanse fabrikant loopt tot en met het seizoen 2014/15 en de grote concurrent van Nike, adidas, schijnt al voorbereidingen te treffen om een bod neer te leggen in Turijn. In Italië speelt ook AC Milan, de grote concurrent van Juventus, in de shirts van adidas. (Tuttosport)

Is Bruno Martins Indi en/of Ricardo van Rhijn al klaar voor het niveau van AC Milan?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
20
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
25
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties