Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan bekeek Feyenoorder in Stadio Olimpico

Laatste update:

De toekomst van Edin Dzeko bij Manchester City ziet er niet al te rooskleurig uit. De spits kwam dit seizoen pas zeven keer in actie en werd in januari ook nog eens geconfronteerd met de komst van een nieuwe concurrent: Wilfried Bony. De Bosnisch international blijft desondanks optimistisch. "Ik heb het al eerder gezegd en ik herhaal het nog eens: mijn focus ligt alleen op Manchester City. Speculatie boeit me niet. Ik blijf", aldus Dzeko. (Patria)

Nigel de Jong heeft een aflopend contract bij AC Milan en wordt mogelijk opgevolgd door een landgenoot. Een delegatie van Milan was donderdag namelijk aanwezig in het Stadio Olimpico, om Feyenoorder Jordy Clasie aan het werk te zien tegen AS Roma. De 23-jarige Clasie schijnt hoog op de verlanglijst te staan bij Milan, maar heeft nog een contract tot medio 2018 en is daardoor niet goedkoop. (Corriere dello Sport)

André Gomes speelt pas sinds de zomer voor Valencia, maar had in januari alweer weg kunnen gaan. De Portugese middenvelder beweert dat hij benaderd is door een Europese topclub: "Er was een aanbieding, maar het interesseerde mij niets, omdat ik gelukkig ben bij Valencia en hier wilde blijven", aldus de 21-jarige André Gomes. Er wordt beweerd dat Manchester United de club is die de technicus wilde kopen. (Levante FM)

In Frankrijk koestert men hoge verwachtingen van Alexandre Lacazette en Gérard Houllier snapt wel waarom. De spits van Olympique Lyon scoorde dit seizoen al 21 keer en genereert daarmee een hoop belangstelling uit het buitenland. "Hij kan verschrikkelijk goed worden", voorspelt de oud-coach van onder meer Liverpool en Paris Saint-Germain. "Als hij zich zo blijft ontwikkelen, kan hij zelfs de absolute top halen", denkt hij. (L'Equipe)

AC Milan zou een mooie club zijn voor Jordy Clasie

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
1
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties