Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan bekeek Nederlander in duel met FC Porto

Laatste update:

Het is een publiek geheim dat Antonio Conte defensieve versterking voor Chelsea zoekt. The Blues sturen zaterdag scouts naar het duel tussen Arsenal en Middlesbrough, om verdediger Ben Gibson van de promovendus te bekijken. (Daily Mail)

AS Monaco is zeker niet de enige club met interesse in Stefano Denswil, die net zijn contract met Club Brugge heeft verlengd. Een delegatie van AC Milan bekeek de verrichtingen van de verdediger tegen FC Porto. (Sky)

Lazio maakt werk van de komst van Aleksandr Selikhov van Amkar Perm. De club uit Rusland verlangt echter zeven miljoen euro voor de veelbelovende keeper. (Sky)

TSG Hoffenheim wees afgelopen zomer een bod van liefst dertien miljoen euro van RB Leipzig af. De club uit Leipzig heeft de komst van Nadiem Amiri echter niet opgegeven, al zal Hoffenheim er alles aan doen om de middenvelder te behouden. (BILD)

Anderlecht wil zich in de winterstop met Nicolas Lombaerts, een snelle spits en twee vleugelverdedigers versterken. Voor de positie van aanvaller polste de Brusselse club al bij het management van Idriss Saadi van KV Kortrijk. (Het Nieuwsblad)

Stefano Denswil is goed genoeg voor AC Milan

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties