Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan heeft opvolger Seedorf op het oog

Laatste update:

Bij Lazio verwacht men binnen enkele dagen een bod uit Turijn. De clubleiding van Lazio weet dat Juventus interesse heeft in Senad Lulic en de verwachting is dat het spoedig tot een voorstel komt. Lazio wil zeven tot acht miljoen euro plus Sebastian Giovinco, Fabio Quagliarella of Mauricio Isla hebben. De 28-jarige Lulic wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Juventus. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milan denkt ondanks de prima prestaties van de afgelopen weken aan de beëindiging van het contract van Clarence Seedorf. I Rossoneri zouden zelfs al een lijstje met potentiële vervangers hebben gemaakt en bovenaan die shortlist staat de naam van Mauricio Pochettino. De Argentijnse coach levert puik werk bij Southampton en wordt door de Italianen beschouwd als iemand die de club weer de goede richting op kan sturen. (El Mundo Deportivo)

Nicolás Otamendi wil niet terug naar Europa. De door Valencia aan Atlético Mineiro verhuurde verdediger heeft het goed naar zijn zin in Brazilië en voorlopig wil hij in Zuid-Amerika blijven. “Ik blijf sowieso tot juni, maar het is belangrijk om iets achter te laten. Ik wil een prijs, een titel. We zullen zien of Valencia mee wil werken”, klinkt het uit de mond van de 26-jarige mandekker. (Súper Deporte)

Scouts van Borussia Dortmund houden Jonathan Silva in de gaten. De man met de voetbalnaam Jonathan is een negentienjarige verdediger van Estudiantes; hij komt het beste tot zijn recht als linksback. De naam van Jonathan is nog niet gevallen bij andere Europese clubs en Borussia Dortmund wil snel handelen: men wil zakendoen voordat er andere kapers op de kust komen te liggen. (El Dia)

Moet AC Milan nog een seizoen doorgaan met Clarence Seedorf?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
5
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
16
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties