Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan klopt tegen beter weten in aan bij Real

Laatste update:

Sebastian Giovinco speelt na de winterstop mogelijk wel samen met Ibrahim Afellay. De Griekse topclub Olympiacos, werkgever van Afellay, heeft eens een balletje opgegooid bij Juventus. Bij de Italiaanse grootmacht moet de 27-jarige Giovinco het nog altijd doen met een rol in de marge. Daar heeft de kleine aanvaller inmiddels schoon genoeg van; bovendien loopt zijn contract komende zomer af. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milan is ambitieus en klopt, misschien tegen beter weten in, aan bij Real Madrid. In Spanje komen Asier Illarramendi en Isco niet veel aan spelen toe, al lijkt laatstgenoemde inmiddels een basisplaats te pakken te hebben. Milan kan de twee in ieder geval wél een vaste plek garanderen. De kans dat Real wil meewerken aan een transfer van de toptalenten is echter niet bijzonder groot. (Tuttosport)

Lassana Diarra zou al in gesprek zijn met Tottenham Hotspur, maar dat blijkt nu toch niet zo te zijn. De Londenaren hebben wel interesse in de 29-jarige middenvelder van Lokomotiv Moskou, maar moeten dan eerst enkele voetballers kwijt zien te raken. Diarra was in de zomer al dicht bij een terugkeer naar Engeland, maar Queens Park Rangers ging uiteindelijk in zee met Sandro. Diarra heeft bij Lokomotiv nog een contract tot 2017. (Daily Mail)

Gonzalo Higuaín gaat Napoli niet na anderhalf jaar alweer verlaten. De 26-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met onder meer Engelse clubs, maar zijn toekomst ligt in Stadio San Paolo. “De geruchten over Arsenal en Liverpool? Gonzalo heeft een vijfjarig contract en hij blijft dan ook een speler van Napoli. Ik heb ook geen contact gehad met andere clubs”, zegt broer en zaakwaarnemer Nicolas Higuaín nog maar eens. (Radio CRC)

Wie zou Real Madrid het makkelijkst kunnen missen?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
2
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
11
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties