Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan maakt ruimte voor Feyenoord-doelwit

Laatste update:

Liverpool toonde in de zomer al interesse in Asmir Begovic en is de doelman nog niet vergeten. Simon Mignolet heeft de technische staf nog altijd niet helemaal kunnen overtuigen en de 27-jarige Begovic moet vanaf januari de concurrentie met de Rode Duivel aangaan. Hij heeft nog maar een contract voor twintig maanden bij Stoke City en hoeft niet meer te kosten dan zo’n twaalf miljoen euro. Dat moet te doen zijn. (Daily Mirror)

Feyenoord lijkt zich geen illusies meer te hoeven maken over de komst van Andrej Kramaric. De spits van Europa League-tegenstander HNK Rijeka werd aangeboden in Rotterdam, maar wordt inmiddels in verband gebracht met clubs van het kaliber AC Milan. Daar zou hij de opvolger moeten worden van Giampaolo Pazzini, die weg mag. Ook voor linkervleugelspeler Pablo Armero is geen plaats meer bij i Rossoneri. (Tuttosport)

Pablo Osvaldo wordt door Southampton verhuurd aan Internazionale, maar verkast mogelijk naar Frankrijk. Olympique Marseille houdt rekening met het vertrek van spits André-Pierre Gignac, die wordt begeerd door verschillende grote clubs. Als Gignac al in januari weggaat, wil de Franse topclub dat Osvaldo hem komt vervangen. Dan zal l’OM wel om de tafel moeten met zowel Southampton, Inter als Osvaldo zelf. (Le 10 Sport)

Ondanks een zeer tegenvallende start geeft Claude Makélélé zijn trainerscarrière niet zomaar op. De voormalig middenvelder begon afgelopen zomer als coach van Bastia, maar de 41-jarige Fransman is nu alweer ontslagen. Toch laat Makélélé zich niet uit het veld slaan. “Ik heb in mijn actieve loopbaan gewerkt met trainers als José Mourinho en zij zeiden me dat ik geboren was voor dit werk, dus ik stop niet”, zegt de oud-international. (Canal+)

Andrej Kramaric zou een aanwinst zijn voor AC Milan

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
8
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties