Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan maakt werk van Mario en Mario

Laatste update:

Pierre-Emile Höjbjerg heeft de clubs voor het uitkiezen. De jonge Deen vertrok in de winterstop op huurbasis naar FC Augsburg, waar hij een solide halfjaar doormaakte. Inmiddels zijn meerdere clubs overtuigd van de kwaliteiten van de middenvelder, die eigendom is van Bayern München. Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen hopen zaken te kunnen doen met der Rekordmeister. (TZ)

AC Milan wil het rampseizoen komend jaar wegspoelen met successen, maar dan moet er veel gebeuren. Vicevoorzitter Adriano Galliani staat dan ook voor een drukke zomer, die eigenlijk al begonnen is. De bestuurder verblijft momenteel in Madrid, maar hij gesprekken voert met de technisch verantwoordelijken bij Atlético. Inzet is de komst van Mario Mandzukic en Mario Suárez naar San Siro. (La Gazzetta dello Sport)

Mattia Perin blijft in het schaduwelftal van Internazionale staan. Samir Handanovic gaat waarschijnlijk vertrekken en de 22-jarige Italiaan van Genoa wordt al maanden met i Nerazzurri in verband gebracht. “Maar niemand heeft met mij of Genoa contact opgenomen. Inter is één van de clubs die genoemd wordt en zou dus een optie kunnen zijn, maar dat is logisch voor een international”, zegt zaakwaarnemer Moreno Roggi. (Sportpaper)

Zowel Borussia Dortmund als FSV Mainz 05 denkt een goede onderhandelingspositie te hebben als het om Johannes Geis gaat. BVB nam Gonzalo Castro al over van Bayer Leverkusen en de komst van Geis is daarom niet noodzakelijk meer; de club wil dus ‘slechts’ negen miljoen euro betalen, waar Mainz vijftien miljoen vraagt. Die Borussen op hun beurt wijzen erop dat de middenvelder nog maar tot medio 2017 vastligt. (BILD)

Aan wie heeft Atlético Madrid het meest?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
48
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties