Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan richt aandacht opnieuw op voormalige Ajacied

Laatste update:

Ronald Koeman moet een bezoek van Chelsea vrezen. Antonio Conte heeft zijn zinnen namelijk gezet op Everton-middenvelder Tom Davies. (Daily Star)

AC Milan was vorig jaar al geïnteresseerd in Anwar El Ghazi en komt nu mogelijk terug voor de voormalige Ajacied. I Rossoneri hopen dat Lille OSC bereid is hem na een halfjaar alweer te laten vertrekken. (Tuttomercatoweb)

Nemanja Matic lijkt nu toch echt op weg naar Manchester United. Juventus is geschrokken van de vraagprijs van Chelsea en the Red Devils komen steeds dichterbij het aantrekken van de Serviër. (Daily Star)

Tomás Rincón staat mogelijk voor een pikante overstap. De middenvelder van Juventus is in beeld bij rivaal en stadsgenoot Torino. (Tuttosport)

AS Monaco is bereid om tot ruim elf miljoen euro te gaan voor Gianelli Imbula. De middenvelder van Stoke City is in beeld als vervanger van Tiemoué Bakayoko. (The Sun)

Denk jij dat Anwar El Ghazi een versterking zou zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties