Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan vindt Feyenoorder nog niet goed genoeg

Laatste update:

André Ayew heeft een aflopend contract en Olympique Marseille zal er dan ook alles aan doen om in januari nog wat aan de aanvaller te verdienen. De 24-jarige aanvaller, die sinds zijn komst in 2007 36 doelpunten maakte, staat in ieder geval in de belangstelling van clubs als Napoli, Internazionale, AS Roma, Arsenal, Liverpool, Manchester United, Newcastle United en Tottenham Hotspur. (Daily Star)

AC Milan heeft gesproken over Tonny Vilhena, maar het is de vraag of dat met de juiste persoon is gebeurd. Vicevoorzitter Adriano Galliani had het over de Feyenoord-middenvelder met zaakwaarnemer Mino Raiola, die echter niet langer de belangen van de linksbenige belofte behartigt. Uiteindelijk bleek dat er overigens ook niet echt toe te doen, want de conclusie was dat Vilhena nog niet goed genoeg is voor Milan. (Sky Italia)

Hamburger SV hoeft niet te proberen Max Kruse een aanbieding te doen. Die Rothosen zouden het hebben voorzien op de aanvaller van Borussia Mönchengladbach, maar Kruse geeft aan dat hij daar niet op zit te wachten. “Een transfer naar Hamburg is echt geen optie. Natuurlijk, in het voetbal kan alles gebeuren, maar ik heb het momenteel uitstekend naar mijn zin bij Gladbach”, maakt Kruse duidelijk. (Hamburger Abendblatt)

Werder Bremen heeft belangstelling voor Bryan Ruiz en die interesse is wederzijds. Volgens zaakwaarnemer Walter Mortelmans ziet de aanvaller een overgang naar de Bundesliga wel zitten. “Werder is een interessante optie voor hem, ik hoop dat we een akkoord kunnen bereiken in januari. De Duitse competitie is de sterkste van Europa. Overigens heeft hij nog meer opties in de Bundesliga”, beweert Mortelmans. (BILD)

Gaat Tonny Vilhena ooit nog de absolute top halen?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties