Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan wil in zomer 2015 met PSV'er praten

Laatste update:

Het avontuur van Mauricio Isla in Londen lijkt faliekant te gaan mislukken. De Chileense back werd door Juventus verhuurd aan Queens Park Rangers in de hoop dat hij wat speelminuten kon op doen, maar Harry Redknapp ziet het vooralsnog niet zo zitten in de zomeraanwinst. Juve wil Isla nu in januari terughalen naar Turijn en hem vervolgens bij een andere club stallen. (Daily Mirror)

Adam Maher is net begonnen met zijn wederopstanding bij PSV, maar staat er nog altijd goed op bij scouts van Europese topclubs. Die hadden de spelmaker al in de smiezen in zijn tijd bij AZ en dat is onveranderd. Nu Maher eindelijk de enorme dip te boven lijkt, begint ook de interesse weer op gang te komen. AC Milan zou aankomende zomer al om de tafel willen met de vijfvoudig Oranje-international. (Tuttosport)

Claudio Ranieri is pas een paar maanden in dienst als bondscoach van Griekenland, maar moet nu al vrezen voor zijn ontslag. De WK-deelnemer van afgelopen zomer is de EK-kwalificatiereeks bijzonder slecht begonnen en de Italiaan lijkt de Kop van Jut te worden. Mogelijk wordt Ranieri nog voor half november, wanneer de laatste interlands van 2014 gepland staan, uit zijn functie ontheven. (Sport24)

Juventus overweegt Boavista te kopen. De gewezen Portugese topclub hoeft niet veel te kosten en kan een uitstekende plek zijn om spelers van buiten de EU onder te brengen, die in de Primeira Liga alvast aan het Europese clubvoetbal kunnen wennen. De besten van het stel kunnen vervolgens zonder bijbetaling naar Turijn verhuizen. De Italiaans landskampioen is al bijna twee maanden bezig zich te oriënteren op een eventuele overname. (Tuttosport)

Adam Maher is goed genoeg voor AC Milan

Meer nieuws

Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
0
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
25
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties