Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan wil PSV'er voor 15 miljoen euro halen

Laatste update:

Mark Hughes is ervan overtuigd dat Xherdan Shaqiri gaat uitblinken in de Premier League. De trainer van Stoke City heeft ondertussen geduld met de Zwitserse vleugelaanvaller. “Zijn invloed op ons spel zal steeds groter worden. Topclubs halen versterkingen voor veel geld en dan hoor ik steeds dat die spelers moeten wennen in Engeland. Van Shaqiri wordt direct alles verwacht, dat is niet echt realistisch”, vindt Hughes. (Daily Mirror)

AC Milan overweegt een bod te doen op Adam Maher. De middenvelder werd bij de wedstrijd tegen FC Utrecht nog uitgefloten door de supporters van PSV, maar Milan denkt hem goed te kunnen gebruiken. Er wordt in de Italiaanse media gesproken van een transferom van vijftien miljoen euro. Als Milan dat bedrag op tafel legt, zal PSV wel toe gaan happen. (Sport Mediaset)

Everton en Bayer Leverkusen zitten achter een Grieks international aan. De 23-jarige Konstantinos Fortounis speelde al drie seizoenen voor Kaiserslautern en Bayern wil de aanvallende middenvelder terug naar Duitsland halen. Everton is echter ook geïnteresseerd in de vleugelspeler van Olympiacos en dus zou de prijs van Fortounis weleens hoger kunnen oplopen dan de 3,7 miljoen euro die de clubleiding nu in gedachten heeft. (Onsport)

Manchester United-trainer Louis van Gaal heeft geen goed nieuws voor Jesse Lingard en Juan Mata. Hoewel beiden scoorden tegen West Bromwich Albion, zijn de aanvallers niet zeker van hun plaats. “We hebben op de flanken creativiteit en snelheid nodig, dat heb ik al vaker gezegd. We spelen daar nu met Lingard, hij is niet de snelste vleugelspeler ter wereld. En ook Mata is niet de snelste vleugelspeler ter wereld”, weet Van Gaal. (Daily Mirror)

Als PSV een bod van vijftien miljoen euro ontvangt op Adam Maher...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
107
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
6
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
8
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties