Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adebayor ziet verrassende transfer wel zitten

Laatste update:

Voor een bedrag van 2,2 miljoen euro kan Fernando Ferreira Fonseca op korte termijn naar Schotland vertrekken. Celtic is in de zoektocht naar een vleugelverdediger bij de rechtsback van FC Porto uitgekomen. (Schottish Sun)

Emmanuel Adebayor kan binnen Turkije transfereren. De spits van Medipol Basaksehir staat in de belangstelling van het veel minder goed presterende Fenerbahçe en ziet die overstap zelf wel zitten. (Diverse Turkse media)

Liverpool is niet de enige Engelse club met belangstelling voor João Félix. De talentvolle aanvaller van Benfica heeft zich ook bij Manchester United in de kijker gespeeld. (Daily Star)

Duván Zapata is bij West Ham United in beeld als de opvolger van Marko Arnautovic, die naar China lijkt te vertrekken. The Hammers hebben een bedrag van veertig miljoen euro over voor de spits, maar Atalanta is niet van plan mee te werken. (Tuttosport)

Als het aan Medhi Benatia ligt, wisselt hij in januari nog van club. Het is echter niet aannemelijk dat Juventus wil meewerken aan een vertrek van de Marokkaanse verdediger. (La Gazzetta dello Sport)

Doet Emmanuel Adebayor er goed aan om naar Fenerbahçe te gaan?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
13
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties