Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Adriano en Thiago Silva in deal Barcelona-PSG

Laatste update:

Manchester City krijgt binnenkort een eerste bod binnen uit Turijn. Juventus wil namelijk zowel Aleksandar Kolarov als Carlos Tévez inlijven en alhoewel het duo een flinke transferwaarde vertegenwoordigt, is een vertrek niet ondenkbaar. De Serviër en de Argentijn hebben het namelijk niet meer naar hun zin op de Eastlands en willen in de zomer sowieso weg. Veel zal echter afhangen van het bedrag dat Juve bereid is te betalen. (Corriere dello Sport)

Barcelona gaat Adriano na dit seizoen als wisselgeld gebruiken om de vraagprijs van Thiago Silva te drukken. De onderhandelingen tussen de eerstgenoemde Braziliaan en Barcelona over een nieuw contract zijn gestaakt en zodoende is men van plan om de linkspoot aan het toch al geïnteresseerde Paris Saint-Germain aan te bieden. Of PSG bereid is om Thiago Silva te laten gaan, is uiteraard een tweede. (Le 10 Sport)

Dat Bernard na de zomer niet meer in Brazilië speelt, staat wel vast. De twintigjarige middenvelder mocht zich al in de belangstelling van Galatasaray, Internazionale, AC Milan, Chelsea en Borussia Dortmund verheugen en daar is nu ook AS Roma bij gekomen. De speler van Atlético Mineiro, die afgelopen november zijn enige interland voor Brazilië speelde, kost omstreeks de tien miljoen euro. (La Nazione)

Het contingent Spanjaarden bij Swansea City wordt nog verder uitgebreid. De samenwerking met spelers als Chico, Ángel Rangel en uiteraard Michu bevalt namelijk zó goed, dat Michael Laudrup exact weet waar hij de mosterd dient te halen. Als het aan de Deense coach ligt, komt in de zomerstop ook Manu del Moral naar Wales. The Swans willen de buitenspeler huren van Sevilla, met een optie tot koop. (Daily Express)

Het moment dat José Mourinho onthult dat hij terugkeert naar Chelsea laat op zich wachten en Carlo Ancelotti denkt dat de Portugees maar beter weg kan blijven uit Londen. “Ik werd ontslagen en vervolgens was André Villas-Boas aan de beurt. Roberto Di Matteo kwam, won de Champions League en mocht vervolgens ook gaan. De volgende manager moet zich nu al flink zorgen maken”, denkt Ancelotti. (Daily Mirror)

Everton hoeft niet te vrezen: David Moyes is niet van plan zijn hele staf mee te nemen naar Old Trafford. Er werd de afgelopen week druk gespeculeerd over assistenten, adviseurs en bestuurders die met de Schotse coach mee zouden gaan naar Manchester United, maar volgens Moyes is dat niet aan de orde. “Ik heb wel wat indicaties gegeven, maar het is niet iets waar Bill Kenwright (voorzitter, red.) wakker van ligt”, belooft de Schot. (The Guardian)

Martin Jol hoopte Giorgios Karagounis nog een jaartje langer aan boord te houden, maar daar heeft de Griekse routinier geen trek in. De middenvelder staat open voor een langer verblijf in Engeland, maar opmerkelijk genoeg niet op Craven Cottage. De 36-jarige Karagounis werd nota bene door de Fulham-fans verkozen tot op een na beste speler van het afgelopen seizoen; enkel Dimitar Berbatov werd hoger gewaardeerd. Ook Simon Davies wil overigens weg bij Fulham. (Daily Mail)

Denk je dat Paris Saint-Germain bereid is om Thiago Silva te laten gaan?

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties