Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Adviseur Barça onder indruk van Leverkusen-duo

Laatste update:

Kevin De Bruyne staat open voor Manchester United. De 23-jarige middenvelder speelt bij VfL Wolfsburg net onder de absolute top en hij weet dat Manchester United wél de absolute top is. “Uiteindelijk blijft het mijn doel om bij een zo groot mogelijke club te spelen. Ik wil zo veel mogelijk prijzen als mogelijk winnen”, zegt de Belg, die in het verleden onder contract stond bij Chelsea. (Daily Express)

Nieuwbakken transferadviseur Ariedo Braida van Barcelona heeft de twee eerste namen doorgegeven voor de transferperiode van januari 2016. Braida was aanwezig bij het Champions League-duel tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid. Middenvelders Hakan Calhanoglu en Lars Bender kunnen in de nabije toekomst een belletje verwachten uit Catalonië. (El Mundo Deportivo)

Jordan Ibe is doorgebroken bij Liverpool en de negentienjarige vleugelspeler kan een gigantische salarisverhoging verwachting. Het toptalent krijgt momenteel zo’n 8.000 euro per week en dat bedrag gaat verviervoudigen als hij een nieuwe verbintenis tekent. Overigens is het nog niet zeker welk land Ibe gaat vertegenwoordigen op internationaal niveau: hij mag spelen voor Engeland en Nigeria. (Daily Mirror)

De zaakwaarnemer van Ezequiel Lavezzi ontkent noch bevestigt de interesse van Internazionale. De aanvaller van Paris Saint-Germain zou graag terug willen keren naar de Serie A. “Hij heeft bij Paris Saint-Germain een contract tot medio 2016. Je moet aan Internazionale vragen of zij daadwerkelijk interesse hebben in Ezequiel”, zegt belangenbehartiger Alejandro Mazzoni. (Diverse Italiaanse media)

Denk je dat Hakan Calhanoglu goed genoeg is voor Barcelona?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties