Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat vangt bot en gaat bij Arsenal aankloppen

Laatste update:

Edin Dzeko gaat niet naar AS Roma. De 29-jarige aanvaller van Manchester City zou hoog op de lijst van sportief directeur Walter Sabatini staan, maar daar weet zaakwaarnemer Irfan Redzepagic niets van. “Ik heb hier niets op te zeggen. De ene dag is het Atlético Madrid, de andere dag is het Juventus en nu is het weer Roma. Wij hebben met geen enkele club contact gehad en Dzeko is gelukkig bij City”, klinkt het. (Sky)

Sunderland hoopte Micah Richards te contracteren, maar de rechterverdediger vertrekt waarschijnlijk naar Aston Villa. De club van manager Dick Advocaat heeft de interesse derhalve verlegd naar Carl Jenkinson, die vorig seizoen op huurbasis voor West Ham United tot 32 wedstrijden in de Premier League kwam. Jenkinson, enkelvoudig Engels international en speler van Arsenal, weet dat hij ook bij West Ham kan blijven. (The Telegraph)

Benfica hoopt Fábio Coentrao terug te halen naar Lissabon. De kampioen van Portugal wil de linkerverdediger voor één seizoen huren van Real Madrid, maar het salaris vormt nog wel een groot struikelblok. De linkspoot verdient immers tweeënhalf miljoen euro op jaarbasis en bovendien ligt zijn voorkeur bij een topcompetitie. Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain zouden ook belangstelling hebben. (Correio da Manha)

Aatif Chahechouhe kan de Turkse competitie verruilen voor de Italiaanse. De 28-jarige aanvaller van Sivasspor staat namelijk in de belangstelling van Internazionale en Napoli. Het is echter de vraag of deze clubs net zo veel kans op de handtekening van de Marokkaan maken als Galatasaray, want die club heeft zich al officieel bij Sivasspor gemeld en Chahechouhe heeft zelf ook al laten weten open te staan voor een avontuurtje in Istanbul. (Sporx)

Carl Jenkinson zou een aanwinst zijn voor Dick Advocaats Sunderland

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
1
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties