Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay krijgt gezelschap op transferlijst Barça

Laatste update:

Gastón Ramírez hoeft niet langer te rekenen op een transfer naar Liverpool. De aanvallende middenvelder van Bologna werd gevolgd door the Reds, maar nadat technisch directeur Damien Comolli vertrokken is op Anfield lijkt de belangstelling voor de 21-jarige Uruguayaan te zijn geweken. Brendan Rodgers, de nieuwe trainer van Liverpool, richt zich op andere spelers en stelt geen prijs op de komst van Ramírez. (Liverpool Echo)

André Schürrle had voor 25 miljoen euro naar Chelsea gekund, maar Bayer Leverkusen liet hem niet gaan. Trainer Sascha Lewandowski is daar blij mee. “Dat hij blijft is een positief signaal. We hebben grote doelen en willen die met André bereiken.” Technisch directeur Rudi Völler verwacht veel van Schürrle. “Een dergelijk aanbod moet voor hem aanleiding zijn om nóg beter te willen worden”, is de mening van de beleidsbepaler. (BILD)

Ibrahim Afellay is niet de enige 'Azulgrana' die op de transferlijst is geplaatst. Ook Adriano mag inmiddels van Barcelona naar een nieuwe werkgever uitkijken. Het tweetal moet ervoor zorgen dat de Catalanen over voldoenden financiën beschikken om de komst van Javi Martinez mogelijk te maken. Athletic Bilbao laat de vraagprijs van veertig miljoen euro niet zakken en dus zijn alle 'beetjes' welkom. (AS)

Wigan Athletic zit achter Marco Pappa van Chicago Fire aan en wil verder ook Adrian Mariappa strikken. De verdediger van Watford heeft een prijskaartje van bijna vier miljoen euro, maar mag pas weg als de gloednieuwe hoofdtrainer Gianfranco Zola goedkeuring verleent. Reading en Southampton werden al met de 25-jarige Jamaicaan in verband gebracht. (Diverse Britse tabloids)

Manchester City bereidt zich momenteel in Seefeld, Oostenrijk, voor op het nieuwe seizoen. De Engelse topclub heeft de bovenste drie verdiepingen van het Hotel Klosbau afgehuurd, goed voor 54 kamers. Voor de pakketprijs van ongeveer drie ton kan Roberto Mancini in alle rust zijn plannen smeden. Yaya Touré heeft overigens een zeer groot matras: twintig centimeter langer dan de rest. (The Sun)

Jordi Amat wil voorlopig niets weten van de vermeende interesse van Barcelona. De Catalaanse grootmacht zou de twintigjarige verdediger willen overnemen van stadgenoot Espanyol, waar Amat nog tot 2016 onder contract staat. Mede daarom gaat de stopper niet in op geruchten. “Ik heb hier nog een langlopende verbintenis en ik denk alleen aan Espanyol.” Bij die club doorliep de talentvolle verdediger ook de jeugdopleiding. (Sport)

Craig Bellamy wil voorlopig niet verder kijken dan de Olympische Spelen. De speler van Liverpool, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Queens Park Rangers of Cardiff City, voetbalt met Groot-Brittannië om de olympische titel. “Ik heb niets gezegd over mijn toekomst en dat ga ik ook niet doen. Ik speel voor Liverpool, voor Wales en nu voor het Britse team, en dat is alles”, liet de aanvaller van the Reds zich ontvallen. (Liverpool Echo)

André Schürrle zou goed genoeg zijn geweest voor de basis bij Chelsea

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties