Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afgewezen club polst Overtoom tweede keer

Laatste update:

Juventus struint de hele spelersmarkt af op zoek naar een nieuwe centrumverdediger. De Turijners hebben nu ook interesse in Nicolas Lombaerts van Zenit Sint-Petersburg en hebben liefst tien miljoen euro over voor de 27-jarige Belg. De Oude Dame zou ook al gesproken hebben met Luciano Spalletti, de trainer van Zenit Sint-Petersburg, over de status van de twintigvoudig international. (Sport-Express)

Willie Overtoom verlengt zijn contract niet waardoor Heracles Almelo de middenvelder in de winter moet verkopen om nog een leuk zakcentje te ontvangen. De 26-jarige Kameroener werd al gelinkt aan Málaga, Celta de Vigo, Espanyol, FC Twente, AZ, Wisla Kraków en Terek Grozny en nu is er opnieuw een Russische club geïnteresseerd: Kuban Krasnodar. Die club werd in de zomer nog afgewezen door Overtoom. (Gazeta)

Loïc Rémy heeft bij Olympique Marseille geen basisplaats meer. Desondanks zal voorzitter Vincent Labrune de interesse in de 25-jarige aanvaller afwimpelen. “Ik ben niet op zoek naar een koper. Ik mag hem en ken zijn potentieel. Ik hoef in de winter ook niet te verkopen, we zijn financieel gezond.” Queens Park Rangers, West Ham United, Tottenham Hotspur, Liverpool, Juventus, Chelsea, Málaga en Lille kunnen de naam van Rémy dus doorstrepen. (Le Parisien)

Dat Rémy niet mag vertrekken, komt ook Alan Pardew slecht uit. De manager verwacht dat er spitsen vertrekken en de Franse aanvaller stond derhalve hoog op het lijstje van Newcastle United. De grijsaard klopt binnenkort in ieder geval op de deur van eigenaar Mike Ashley. “Ik heb nieuwe spelers nodig, misschien zelfs drie. Maar of we ze kunnen halen, valt vanwege het financiële plaatje nog te bezien”, zegt de 51-jarige Pardew. (BBC)

Als Ashley Cole daadwerkelijk verkast naar Paris Saint-Germain, dan klopt Chelsea bij Tottenham Hotspur aan. The Blues willen naast Ryan Bertrand een ervaren linksachter hebben en Benoît Assou-Ekotto van Tottenham is naar verluidt de aangewezen persoon. Chelsea heeft ook interesse in Luke Shaw, maar de verdediger van Southampton is pas zeventien jaar oud. (Daily Mirror)

Van gewilde speler tot bad boy van het Franse voetbal: de transferwaarde van Yann M'Vila is flink gekelderd. De middenvelder van Stade Rennes, die twee jaar lang niet voor Frankrijk mag spelen na een avondje stappen, geniet belangstelling van Premier League-laagvlieger Queens Park Rangers. De club uit Londen hoopt de 22-jarige M'Vila voor ongeveer negen miljoen euro naar Engeland te halen. (The Sun)

QPR aast ook op de diensten van Nicolas Anelka, maar West Ham United lijkt de beste papieren te hebben. De aanvaller, die Shanghai Shenhua wil verlaten, is goed bevriend met manager Sam Allardyce. Beiden kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Bolton Wanderers. Als de komst van Anelka niet mogelijk blijft, gaat West Ham voor de huur van Marouane Chamakh van Arsenal. (The People)

Willie Overtoom kan een Nederlandse topclub aan

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
49
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties