Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajacied van één miljoen euro in de wachtkamer

Laatste update:

Francis Coquelin hoeft ook dit seizoen nergens op te rekenen bij Arsenal. De man die vorig seizoen werd verhuurd aan SC Freiburg is nu in onderhandeling met Queens Park Rangers. Laatstgenoemde club wil Coquelin huren van Arsenal, maar de 23-jarige Fransman heeft een contract tot de zomer van 2015. Voor Arsenal is het dus eigenlijk zaak om de middenvelder deze zomer te verkopen. (Sky Sports)

Kenneth Vermeer weet nog niet of hij dit seizoen in Amsterdam blijft. De keeper is bij Ajax tweede keus achter Jasper Cillessen en er is voldoende belangstelling voor hem. “Maar een geschikte club zit er nog niet tussen”, geeft zaakwaarnemer Winnie Haatrecht aan. Vermeer zou voor ongeveer een miljoen euro mogen vertrekken en heeft geen zin om een heel seizoen naast trainer Frank de Boer op de bank te zitten. (Voetbal International)

AC Milan wil twee spelers van Napoli voor de prijs van één. De club uit Milaan is met i Partenopei in gesprek over de mogelijke overgang van Blerim Dzemaili, maar vindt de vraagprijs van vijf miljoen euro te gortig. Voor dat bedrag willen i Rossoneri niet alleen de Zwitsers international, maar ook Goran Pandev naar het San Siro halen. Napoli denkt de Macedonische aanvaller echter elders te kunnen slijten. (Corriere dello Sport)

Arme Sam Allardyce: het seizoen is één competitiewedstrijd oud en de coach van West Ham United wordt alweer in verband gebracht met ontslag. The Hammers, die de eerste competitiewedstrijd van het jaar met 0-1 verloren van Tottenham Hotspur, zouden achter de schermen gesprekken hebben gevoerd met Tony Pulis en David Moyes. Zowel Pulis als Moyes is momenteel werkloos. (CaughtOffside)

Denk jij dat Kenneth Vermeer deze zomer bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties