Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-aanvaller trekt aandacht van Milan, Juve en United

Laatste update:

Slecht nieuws voor Real Madrid. Mauro Icardi staat op het punt om zijn contract bij Internazionale, dat momenteel nog loopt tot 2021, open te breken en te verlengen. (Calciomercato)

David Neres heeft zich met zijn sterke spel voor Ajax de laatste maanden in de kijker gespeeld bij AC Milan. De waarde van de Braziliaan, die verder ook in de belangstelling zou staan van Manchester United, Juventus, Arsenal en Tottenham Hotspur, wordt op ongeveer 25 miljoen getaxeerd. (Calciomercato)

Carlos Carvalhal werd onlangs de laan uitgestuurd bij Sheffield Wednesday, maar kan al snel weer aan de slag. De Portugees staat op de nominatie om aan de slag te gaan bij Swansea City, dat niet wil haasten met het aanstellen van een nieuwe manager. (Wales Online)

PSV gunt Adam Maher een ‘net vertrek’ in januari. Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen af en hij wordt onder meer in verband gebracht met Sparta Rotterdam. (Eindhovens Dagblad)

AC Milan heeft reeds aangeklopt bij Roberto Mancini, die momenteel aan het roer staat bij Zenit. I Rossoneri willen hoe dan ook aan het einde van het seizoen een nieuwe trainer aanstellen. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat David Neres nog jaren bij Ajax blijft?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties