Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax, AZ en PSV scouten tijdens 'eeuwige derby'

Laatste update:

Er komt wellicht spoedig een einde aan de periode van Isco bij Real Madrid. Mauricio Pochettino wil de middenvelder in januari namelijk naar Tottenham Hotspur halen. (Daily Mirror)

Ajax, AZ en PSV waren zondag aanwezig bij het duel tussen Hajduk Split en Dinamo Zagreb (0-0). Ze waren er mogelijk voor de negentienjarige Nikola Vlasic. (Jutarnji List)

Muamer Tankovic was in de zomer dicht bij een overstap, maar bleef bij AZ. De aanvaller vond dat ‘geen teleurstelling’ omdat hij best in Alkmaar wilde blijven. (AZ Fanpage)

PSV grijpt naast Ludwig Augustinsson. De club uit Eindhoven zou interesse hebben, maar de linksback van FC Kopenhagen gaat waarschijnlijk naar Werder Bremen. (Kreiszeitung)

Sunderland-aanvaller Wahbi Khazri heeft naar verluidt interesse vanuit LaLiga gewekt. Espanyol houdt de verrichtingen van de Tunesiër goed in de gaten. (Sunderland Echo)

Denk jij dat Nikola Vlasic haalbaar is voor de Nederlandse top?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
40
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties