Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax blijft druk met scouten over de zuidgrens

Laatste update:

Arsenal heeft zich net als onder meer Internazionale, Real Madrid, Liverpool en Manchester United gemeld voor Lucas Biglia. De Argentijnse middenvelder van Lazio is een van de populairste spelers van dit moment en een winterse transfer kan bijna niet uitblijven. In Rome ziet men de gebeurtenissen handenwrijvend aan: de vraagprijs voor de international stijgt inmiddels met de dag. (Daily Mail)

Ajax is druk aan het scouten over de zuidgrens. De Amsterdammers toonden eerder al interesse in Edmilson Junior van Sint-Truiden, maar ook Milos Kosanovic van KV Mechelen is in beeld. De 25-jarige, lange verdediger uit Servië wordt in België geroemd om zijn voetballende kwaliteiten. “Ajax? Dat zou wel eens een goede ploeg kunnen zijn voor hem”, zegt teamgenoot Tim Matthys. (Sporza)

Een vertrek van Jermain Defoe bij Sunderland is voorlopig niet aan de orde. De 33-jarige spits zou ontevreden zijn met zijn rol, maar volgens manager Sam Allardyce is dat allemaal overtrokken. “Ik las het gisteren in de krant. Dat is het probleem met de transferperiode die eraan zit te komen... Blijkbaar wil ik iedereen verkopen. Daar klopt natuurlijk niks van”, ontkent Big Sam. (Sky Sports)

Chelsea heeft een goede kans om zich in januari te versterken met Jonathan Calleri. De Argentijnse spits wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met de Londense club, die op zoek is naar een concurrent voor Diego Costa. “De kans bestaat dat hij rond Kerst wordt verkocht”, geeft de zaakwaarnemer van de 22-jarige spits van Boca Juniors toe. (Radio América)

Ajax kan er wel een extra verdediger bij gebruiken

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties