Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax bood Paris Saint-Germain tien miljoen te weinig

Laatste update:

Simon Mignolet krijgt zware concurrentie bij Liverpool. De Belgische doelman slaagt er maar niet in om onomstreden te worden op Anfield en manager Brendan Rodgers is van plan om Victor Valdés een contract aan te bieden. De 32-jarige Spanjaard zit zonder club sinds zijn vertrek bij Barcelona en zag onlangs een transfer naar AS Monaco afketsen. José Manuel Reina moet overigens nog wel eerst weg bij Liverpool. (Daily Star)

Ajax heeft deze zomer bij Paris Saint-Germain navraag gedaan naar Adrien Rabiot. De jonge middenvelder, die in Parijs wordt gezien als een enorm talent, komt amper aan spelen toe en is al gelinkt aan tal van clubs. Ajax zou bereid zijn geweest vijf miljoen euro te betalen voor de negentienjarige Fransman. PSG wilde echter drie (!) keer zoveel hebben voor Rabiot en dus mislukte de deal. (Ajax Showtime)

AS Roma hoopt in de laatste uren van de transferperiode nog zaken te doen met Newcastle United. De Romeinen hebben voorgesteld om Mapou Yanga-Mbiwa te huren met een optie tot koop voor vijf miljoen euro. Hoewel Yanga-Mbiwa geen basisspeler is bij the Magpies, twijfelt manager Alan Pardew. De mandekker werd in januari 2013 nog voor tien miljoen euro gekocht van Montpellier. (Sky Italia)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Tom Cleverley toch bij Manchester United blijft. De zondebok van de supporters heeft een aanbieding van Aston Villa op zak, maar Cleverley is niet van plan om veel salaris in te leveren. Aston Villa is bereid om ver te gaan voor Cleverley, maar het is nou ook weer niet de bedoeling dat de middenvelder de absolute grootverdiener wordt in Birmingham. (The Telegraph)

Had Ajax tegemoet moeten komen aan de vraagprijs van Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties