Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax concurreert met Everton, HSV en Monaco

Laatste update:

ADO Den Haag en FC Dordrecht onderzoeken of de jeugdopleidingen van beide clubs samengevoegd kunnen worden. De twee clubs werken op dit moment al met elkaar samen (bij Dordrecht worden spelers gestald die bij ADO nog niet klaar zijn voor het eerste elftal), maar mogelijk gaat die samenwerking dus nog een stapje verder. In maart willen de clubs meer duidelijkheid hebben. (Algemeen Dagblad)

Ajax wordt genoemd in het rijtje met belangstellenden voor Marcal. De 23-jarige Braziliaanse linksachter staat nu nog onder contract bij het Portugese Nacional. De concurrentie om de handtekening van de Zuid-Amerikaan is pittig: Everton ziet in hem de opvolger van de eventueel vertrekkende Leighton Baines, het rijke AS Monaco heeft interesse en ook de gewezen Duitse topclub Hamburger SV is in de markt. (The Sun)

AC Milan-voorzitter Silvio Berlusconi vindt het niet nodig om Edinson Cavani naar zijn club te halen. “Of ik Cavani prefereer boven Stephan El Shaarawy? Ik ben zeer gehecht aan El Shaarawy, dus ik kies hem”, laat de ex-president van Italië optekenen. “Cavani is uiteraard wel een fantastische speler.” Cavani maakte dit seizoen al zestien competitietreffers, El Shaarawy heeft er veertien. (RTL)

FC Eindhoven en trainer John Lammers kunnen binnenkort waarschijnlijk echt afscheid nemen. De coach werd ontslagen, maar de Brabanders en Lammers zijn nog niet helemaal van elkaar af, aangezien er nog overeenstemming bereikt dient te worden over de financiële afwikkeling van de dienstbeëindiging. “Ik denk dat we over een paar weken een akkoord hebben”, laat algemeen directeur Hans Smulders weten. (Eindhovens Dagblad)

Arsène Wenger heeft Yann M’Vila nog altijd niet uit het hoofd gezet. Er wordt van alle kanten getrokken aan de middenvelder van Stade Rennes en Wenger denkt een goede kans te maken met Arsenal. Naar verluidt gaat Arsenal binnen enkele dagen een officieel bod uitbrengen op de 22-jarige Fransman, die een geschatte marktwaarde heeft van achttien miljoen euro. (Daily Star)

Arsenal zoekt naast een middenvelder nog naar een concurrent voor Wojciech Szczesny. Wie anders dan Jack Butland duikt op in het geruchtencircuit? De sluitpost van Birmingham City wordt gezien als de natuurlijke opvolger van Joe Hart bij de nationale ploeg van Engeland. Butland werd de voorbije weken al in verband gebracht met diverse Engelse clubs, zoals Liverpool, Fulham en Southampton. (Daily Mirror)

Banel Nicolita speelt sinds 2011 buiten de Roemeense landsgrenzen en de vleugelspeler zou het graag nog een keer proberen in de Premier League. Naar verluidt staat de 28-jarige rechtsbuiten van Saint-Étienne in de belangstelling van Fulham. Nicolita zelf ziet wel heil in een overstap naar de club van manager Martin Jol; het is aan Fulham om officieel toenadering te zoeken. (Diverse Engelse media)

Heeft Ajax behoefte aan een nieuwe linksachter?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties