Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax denkt aan bod op Roemeense verdediger

Laatste update:

Giuseppe Rossi is nog tot maart zoet met een knieblessure, maar dat lijkt clubs niet echt af te schrikken. De Italiaanse aanvaller werd bijvoorbeeld al gelinkt aan Fiorentina, AS Roma en Liverpool, maar Internazionale is het meest concreet. I Nerazzurri willen snel met Villarreal om de tafel om de transfer van de geboren Amerikaan te bespreken. De 25-jarige Rossi staat open voor een terugkeer naar Italië. (Mediaset)

In de winter van 2011 ketste een transfer van Valerica Gaman naar Vitesse op het laatste moment af, maar de verdediger komt mogelijk alsnog in de Eredivisie terecht. Zaakwaarnemer Werner Baader bevestigt namelijk dat Ajax belangstelling heeft voor de 23-jarige Roemeen van Astra Giurgiu, maar ook het Anzhi Makhachkala van Guus Hiddink zit achter de aanvoerder van de Roemeense club aan. (Izvestia)

Aleksandr Kokorin wordt in Rusland gezien als de opvolger van Andrei Arshavin, maar de aanvaller komt waarschijnlijk niet bij Zenit Sint-Petersburg terecht. De 21-jarige Kokorin had bij de titelverdediger naar verluidt tweeënhalf miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen, maar hij blijft waar hij is. “Ik zie mijzelf als een patriot van Dynamo Moskou. Ik zie mijzelf niet bij een andere Russische club spelen”, zegt Kokorin. (Championat)

Vanwege een bezuinigingsoperatie zou Marcus Berg in de winterstop moeten vertrekken bij Hamburger SV. FC Basel en IFK Göteborg uit zijn vaderland stonden in de rij om de Zweedse bankzitter te verlossen, maar de 26-jarige Berg blijft gek genoeg in de havenstad. “De trainer en de directie weten wat ik wil. Ik blijf dit seizoen in Hamburg”, vertelt de voormalige aanvaller van onder meer PSV en FC Groningen. (Expressen)

Khalid Boulahrouz mag in januari alweer vertrekken bij Sporting Portugal. De dertigjarige verdediger staat pas sinds de zomer onder contract in Zuid-Europa, maar brengt niet wat er van hem verwacht wordt. Omdat Boulahrouz een van de grootverdieners in het elftal is, hoopt Sporting hem in januari te kunnen verkopen. Er zijn clubs uit Turkije, Rusland en Griekenland geïnteresseerd in de Nederlander. (Record)

Hij weet nog niet exact wanneer het zover is, maar Bastian Schweinsteiger zal Bayern München op zeker moment mogelijk de rug toekeren. “Mijn contract bij de club loopt tot medio 2016 en ik heb het getekend met de gedachte het ook uit te dienen. Daarna kan ik me van alles voorstellen, je kunt ook niets uitsluiten in deze sport”, aldus de ervaren middenvelder. Hij staat al op vierhonderd duels voor Bayern. (BILD)

Mauricio Pinilla is 28 jaar en krijgt in de winter misschien zijn laatste kans om een financiële klapper te maken. Het Russische Rubin Kazan heeft namelijk interesse in de aanvaller van Cagliari, die dit seizoen twee keer scoorde in tien Serie A-wedstrijden. Ook Internazionale en Fiorentina volgen de Chileense spits. Voorzitter Massimo Cellino zei eerder echter Pinilla nog niet voor dertig miljoen euro kwijt te willen. (Life Sports)

Ajax kan versterking voor de verdediging goed gebruiken

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
6
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
29
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties