Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax denkt aan spits van negen miljoen euro

Laatste update:

Erick Pulgar lijkt te gaan vertrekken bij Bologna. Fiorentina en Sampdoria hebben de middenvelder op de korrel als vervanger van respectievelijk Milan Badelj of Lucas Torreira. (La Gazzetta dello Sport)

Ajax heeft interesse in Andrea Pinamonti. De aanvaller van Internazionale kost ongeveer negen miljoen euro en is ook in beeld bij Cagliari en Sassuolo. (Mondo Primavera)

André Villas-Boas is de volgende trainer die wordt genoemd als opvolger van Zinédine Zidane bij Real Madrid. De Portugees is sinds zijn vertrek bij Shanghai SIPG afgelopen jaar werkeloos en kan zo gratis ingelijfd worden. (RMC)

AC Milan heeft een vervanger voor Suso op het oog. Als de Spanjaard vertrekt, moet hij worden vervangen door landgenoot Samu Castillejo van Villarreal. (Sky Italia)

Liverpool gaat waarschijnlijk niet aankloppen bij AS Roma voor Alisson Becker. De Italianen hebben de doelman getaxeerd op negentig miljoen euro en dat vindt de Engelse topclub te gortig. (Sky Sports)

Denk jij dat Ajax serieuze interesse heeft in Andrea Pinamonti?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties