Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax dreigt 'fenomeen' te verliezen aan Arsenal

Laatste update:

Asier Illarramendi heeft het moeilijk bij Real Madrid, maar de middenvelder is nog niet van plan de handdoek in de ring te gooien. “Ik heb gewoon een contract en ik ben gelukkig. Het klopt dat ik veel moeite had om me aan te passen, maar ik ben blij in de stad Madrid en ik heb goed contact met mijn teamgenoten. Natuurlijk wil ik bij deze club blijven”, zegt de man die voor meer dan dertig miljoen euro werd gekocht van Real Sociedad. (Daily Star)

Arsenal meldt zich binnenkort mogelijk bij Ajax. De Londenaren hebben verregaande belangstelling voor Donyell Malen en hoeven alleen een opleidingsvergoeding voor de zestienjarige aanvaller van de B1 te betalen. Malen worden in de Engelse media 'dezelfde kwaliteiten als Thierry Henry' toegedicht. Zaakwaarnemer Mino Raiola noemde Malen eerder in een interview met La Stampa nog ‘een fenomeen’. (Daily Star)

Clément Grenier staat voor een overstap naar de Bundesliga. De 24-jarige middenvelder heeft bij Olympique Lyon een verbintenis tot medio 2016 en hij zal komende zomer dus moeten vertrekken of verlengen. Het lijkt dat eerste te worden, want Bayer Leverkusen heeft een bod van circa acht miljoen euro gedaan. Eerder toonden Newcastle United en Torino al interesse in Grenier. (BILD)

Southampton voegt zich bij het rijtje belangstellenden voor Fabian Schär. De 23-jarige centrale verdediger wordt gezien als een mogelijke opvolger van Toby Alderweireld, die vrijwel zeker terugkeert naar Atlético Madrid. Het contract van de Zwitser loopt na komend seizoen af en daarom lijkt FC Basel hem in de zomer te moeten verkopen. Ook Bayern München, Arsenal, West Ham United en Internazionale volgen Schär. (Daily Mirror)

Donyell Malen kan beter bij Ajax blijven

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties